තිලකරත්න, ජී.කේ.එන්.ජී.; පතිරණගේ, එස්.යූ.; මදුමාලි, කේ.ඒ.ඩී.අයි.; තිලකරත්න, ජී.කේ.එන්.ජී.; පතිරණගේ, එස්.යූ.; මදුමාලි, කේ.ඒ.ඩී.අයි.; ඉෂ්රා, එම්.එම්.එෆ්.; පෙරේරා, ජේ.එල්.සී.එස්.; මධුශංක, ඩී.එන්.එන්.; ජයවීර, ටී.එස්.පී.; රුවන්දීපිකා, එච්.ඒ.ඩී.
(ශ්රී ලංකා සබරගමුව විශ්ව විද්යාලයීය ප්රකාශනයකි, 2021)
අධික රෝගාබාධ සහ මරණ අනුපාතය හේතුවෙන් ආහාර මගින් බෝවන රෝග මහජන සෞඛ්යය වැදගත්කමකට තුඩු දෙයි. නිෂ්පාදන ක්රියාවලියේදී සහ පාරිභෝගික නාලිකාවේදී අමුද්රව්යවල සිට ක්රම කිහිපයකින් ආහාර දූෂිත විය හැක. තවද මෙම ප්රතිජීවක නොසැලකිලිමත් ...